1.
Jednoduchý
tvarohový
koláč Charakteristika
: Je
výborný, čerstvý z pekáča ale aj ochladený, so smotanou alebo
bobuľovým džemom. Jednou z jeho najväčších výhod je, že je veľmi
jednoduchý na prípravu.
|
||
2.
Jablkovo
omrvinkový koláč Charakteristika: Keď
drobíte ochladený margarín zmiešaný s múkou, a zmení sa nám na
nežné krémové omrvinky. Tvaroh sa jemne roztopí pri pečení, a
vytvorí šťavnatú plnku.
|
||
3.
Brusnicovo
krupicový Muss Charakteristika
: Krupičný
muss môže byť dobre pripravený s čerstvých kyslých višní alebo
iných bobúľ alebo ovocia, ktoré majú silnú a výraznú chuť.
|
||
Charakteristika: Tento
sladký, banánový
mliečny nápoj s príchuťou vaječného likéru, ozdobený vyšľahanou
smotanou a čokoládovými hoblinami.
|
||
Charakteristika: Je tu len mäkké cesto a vo vnútri
zahriata plnka z uvarenej kapusty a vajec.
|
||
Charakteristika: Orieškové
krehké a ľahké cesto je základ tejto torty; na vrchu je pokrytá čokoládovým
maslom a krehkými orieškovo snehovými pusinkami.
|
||
Charakteristika
: Tieto
priehľadné sušené višne a orechy
pridávajú koláču ovocnú chuť, kým orechy v spojení s vločkami
vytvárajú orechovú vôňu.
|
||
Charakteristika
Sú
to nakrájané zemiaky v šupke, osmažená cibuľka a šampiňóny, a
na navrchu smotana. Trvanlivosť:3
dni
Hmotnosť:
50g
|
||
9.
Jablkovo smotanový
koláč Charakteristika : V
každom prípade táto ovocná torta patrí do tradičnej Ruskej
kuchyne, je len nenáročným prínosom do rodiny rýchlych jablkových
koláčov.
|
||
Charakteristika
: Koláč
je absolútne ľahký a rýchlo ho pripravíte. Používame zmrazené lístkové
cesto a domáci slivkový džem. Trvanlivosť:2dni
Hmotnosť:
62g |
Aktualizácia 23.11.2010