Katalóg výrobkov

Jednoduchý tvarohový  koláč

1.   Jednoduchý tvarohový  koláč

Charakteristika :

Je výborný, čerstvý z pekáča ale aj ochladený, so smotanou alebo bobuľovým džemom. Jednou z jeho najväčších výhod je, že je veľmi jednoduchý na prípravu.

Trvanlivosť: 3 dni                              Hmotnosť: 60 g

 

Jablkovo omrvinkový koláč

2.  Jablkovo omrvinkový koláč

Charakteristika:

Keď drobíte ochladený margarín zmiešaný s múkou, a zmení sa nám na nežné krémové omrvinky. Tvaroh sa jemne roztopí pri pečení, a vytvorí šťavnatú plnku.

Trvanlivosť: 3 dni                            Hmotnosť: 71 g

 

Brusnicovo krupicový Muss

3.   Brusnicovo krupicový Muss  

Charakteristika :

Krupičný muss môže byť dobre pripravený s čerstvých kyslých višní alebo iných bobúľ alebo ovocia, ktoré majú silnú a výraznú chuť.

Trvanlivosť: 2 dni                             Hmotnosť: 65 g

 

Valentínsky mliečny nápoj

4. Valentínsky mliečny nápoj

Charakteristika:

Tento sladký,  banánový mliečny nápoj s príchuťou vaječného likéru, ozdobený vyšľahanou smotanou a čokoládovými hoblinami.

Trvanlivosť: 1 dni                           Hmotnosť: 46 g

 

Kapustovo vajcové koláče

5.   Kapustovo vajcové koláče

Charakteristika:

Je tu len mäkké cesto a vo vnútri zahriata plnka z uvarenej kapusty a vajec.

Trvanlivosť: 2 dni                           Hmotnosť: 58 g

 

6.	Novoročná torta

6.   Novoročná torta

Charakteristika:

Orieškové krehké a ľahké cesto je základ tejto torty; na vrchu je pokrytá čokoládovým maslom a krehkými orieškovo snehovými pusinkami.

Trvanlivosť: 3 dni                             Hmotnosť: 60g

 

Koláč z ovsených vločiek

7.   Koláč z ovsených vločiek

Charakteristika :

Tieto priehľadné sušené višne a orechy  pridávajú koláču ovocnú chuť, kým orechy v spojení s vločkami vytvárajú orechovú vôňu.

Trvanlivosť: 4 dni                             Hmotnosť: 76g

 

Zemiakovo hríbový koláč

8.   Zemiakovo hríbový koláč

Charakteristika :

Sú to nakrájané zemiaky v šupke, osmažená cibuľka a šampiňóny, a na navrchu smotana.

Trvanlivosť:3 dni                              Hmotnosť: 50g

 

Jablkovo smotanový koláč

9.   Jablkovo smotanový koláč

Charakteristika :

V každom prípade táto ovocná torta patrí do tradičnej Ruskej kuchyne, je len nenáročným prínosom do rodiny rýchlych jablkových koláčov.

Trvanlivosť:4 dni                              Hmotnosť: 60g

 

Ranný slivkový koláč

10.   Ranný slivkový koláč

Charakteristika :

Koláč je absolútne ľahký a rýchlo ho pripravíte. Používame zmrazené lístkové cesto a domáci slivkový džem.

Trvanlivosť:2dni                               Hmotnosť: 62g


Aktualizácia 23.11.2010

Späť na úvodnú  stranu